☰ MENU

A RYN

Az angol "Renovate your body newly" kifejezés
rövidítése, magyarul "Formázd újjá a tested!"

ÜDVÖZÖLJÜK A RYN VILÁGÁBAN!

Üdvözöljük a RYN világában - ezek a forradalmi lábbelik arra lettek tervezve, hogy javítsák a testtartást és segítsenek a helyes járásban.

Ez az a magyarországi honlap ahol megtalálhatja azokat az információkat, amit tudnia kell a RYN lábbeli működéséről, előnyeiről, a kapható modellekről és tanácsokat a RYN használatáról.


A RYN speciális lábbelik előnyei.


Javítja a testtartást.

Az első dolog, amit a legtöbb ember észrevesz, amikor felpróbálja a cipőt, hogy a testtarásuk teljesen megváltozott. Kiegyenesedve fog állni, a vállak hátul és sokkal egyenesebben fog tartani. A RYN cipő egyensúlyozza és kiegyenesíti a gerincet. Egy kellemesebb, felemelőbb érzést biztosít.Megnövelt izommunka.

Mivel a RYN technológiában a sarkat, boltívet és lábujjat aktívan használja a járáskor, az izmok a lábban és a talpban mozgásban vannak. Az emberek azt érzik, hogy olyan izmokat használnak, amelyeket még soha, különösen a hát- far- és combizmokban; a vádliban és a talpban. Egy egész testet átmozgató élményt nyújt.

Erősíti és tónizálja a testet

Helyesen járva a RYN lábbeliben, a gördülő technikát használva több kalóriát éget el, mint a normál cipőben való járáskor. Ez, a megnövelt izomaktivitással együtt pozitív hatással van a test tónizálásában és erősítésében.

Kevesebb nyomás a csípő, a térd és boka ízületeken.

A RYN lábbelinek lekerekített, 7 rétegből álló talpszerkezete van, mely segít megvédeni a lábat a kemény talajtól és azt az érzést kelti, mintha mezítláb járnánk. Minden egyes lépés, amit RYN-ben teszünk egy természetes gördítő lépés, amely egyenletesen elosztja a testsúlyt így csökkentve a nyomást a lábon, ízületeken, háton és a csípőn.

Stimulálja a boltívet/Serkenti a vérkeringést.

A RYN lábbelik talpbélése egy fantasztikus csavart technológiát tartalmaz, használatával lábunk és testünk optimális helyzetben erősödhet. Serkenti a vérkeringést, mialatt stimulálja a boltívet, tehát a cipő alkalmas azok számára, akiknek bokasüllyedésük, lúdtalpuk van, vagy akár cukorbetegek

Ismert tény, hogy a járás egészséges, azonban helyesen járni nem könnyű. A fenti ábrán ( gördítő animációt készíteni ) látható lassú járás mutatja, ahogy a RYN járás technika egy gördítő járást eredményez a sarkot használva minden egyes lépésnél. A 45 fokos kerekített sarok csillapít minden egyes lépést, és egyenletesen elosztja a testsúlyt, megvédve ezzel a térd ízületeket, kiegyenesíti a gerincet, nyújtja és erősíti a vádli izmait.

Különbség a normál és a RYN járás között.

RYN Járás

- járás egyenes térdel és gerinccel, a lekerekített talp szerkezet miatt, a súlypont helyzete optimalizálódik

- a hátul - középen - elöl (gördítő lépés) sorrend több izmot mozgat meg és egy gördítő hatást eredményez

Normál Járás

- járás nagy lépésekben hajlított térdel

- járás hajlított gerinccel a testsúly a lábujjakra kerül és ez hatással van az ízületekre.

- járás 2 lépésben a sarokra és a lábujjra érkezés, majdnem egyidejűleg ütődést okozva ezzel az ízületekben.